Vill du veta mer om SBF?Till sbffonder.se

SV

Lägenheter, Lyckhöjdsgatan 3A, Hörby, 2 rum och Kök

Beskrivning

2:a på andra våningen med balkong. Badrummet är helkaklat med dusch och tvättmaskin. Köket har nya luckor och är utrustat med diskmaskin. Laminatgolv.

Omgivning

Fastigheten ligger trevligt och centralt beläget i Hörby nära centrum och kommunikationer till övriga Skåne. Det är promenadavstånd till grönområden, idrottsplats samt service.

Kommunikationer

Direkt bussförbindelse finns från Hörby till Kristianstad, Lund och Malmö. SkåneExpressen 1 mellan Hörby-Kristianstad (ca 45min) Hörby-Malmö (ca 1 timme) och SkåneExpressen 2 mellan Hörby-Lund (ca 40min).

Parkering

Boendeparkering finns som markparkering i anslutning till bostadshusen och som garage i byggnadens källarvåning, med enskilda garage. Till bilplatserna är det separat kö.

Övriga utrymmen

Gemensam tvättstuga och cykelrum finns i källaren på Lyckhöjdsgatan 3 A-D. Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd i källaren.

Gårdsplats/innergård

På gården finns lekplats och stora grönytor samt en skyddad, stenbelagd uteplats med bänkar och grillplats.

Fakta

Area: 58.2 kvm

Storlek: 2 rum och Kök
Hyra: 5875 kr/mån
Våningsplan: 2 av 2. Hiss finns ej .

Fastighetsbeteckning: Sofiero 1
Kommun: Hörby
Område: Centralt
Ort: Hörby
Gatuadress: Lyckhöjdsgatan 3A

ID: 401032-0018
Övrigt: Grundhyra 5 756 kronor i hyran ingår värme och vatten. Hyra efter renovering uppskattas till 5 875 kronor. Tillägg för kabel tv 130 kr/mån. Observera 2020-års hyra.
Tillträde: 2021-01-01

Intresseanmälan

Är det här lägenheten du längtat efter? Klicka här och lägg den i din intressekorg. Inte medlem? Registrera dig här så får du information om de lägenheter som blir hyreslediga.

Klicka Här

Kontaktinformation

SBF Boservice Södra Sverige

Anna Samvik
Uthyrare
Tel: 0415-300 696

anna.samvik@sbfboservice.se