Vill du veta mer om SBF?Till sbffonder.se

SV

Lägenheter, Fogdevägen 4 A, Karlskrona, 1 rum och Kök

Beskrivning

Rymlig etta med 300 m till BTH.

Omgivning

Galgamarken är ett grönt och mysigt bostadsområde som ligger nära vattnet, strax utanför Karlskronas centrum. Härifrån är det nära till precis allt: centrum, Blekingesjukhuset, förskola, grundskola, högskola, stormarknader, badplatser och rekreationsområden. De flesta av Karlskronas busslinjer passerar förbi Galgamarken, antingen längs Polhemsgatan eller Sunnavägen. Närheten till Bergåsa station är också en fördel där flygbussar och tåg mot Malmö/Köpenhamn stannar.

Kommunikationer

Närheten till Bergåsa station där flygbussar och tåg mot Malmö/Köpenhamn stannar. Med tåg är du i Malmö på 2,45 och i Kalmar på 1,5 tim. Från Galgamarken finns fina cykel- och gångbanor samt täta bussförbindelser med Karlskrona centrum.

Parkering

23 parkeringsplatser.1 garageplats. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Q-park är ansvariga för uthyrning av våra parkeringsplatser. Söker ni parkeringsplats var snäll och ring Q-park på telefon: 0771-96 90 00.

Allmänt

Det är nära till Studentvikens långgrunda badplats och idrottsplatsen Västra Mark med härliga promenadstigar och elljusspår.

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga och vindsförråd.

Gårdsplats/innergård

Det finns ett grönområde intill fastigheten där man kan grilla och umgås vänner.

Fakta

Area: 37 kvm

Storlek: 1 rum och Kök
Hyra: 4424 kr/mån
Våningsplan: 1 av 4. Hiss finns ej .

Fastighetsbeteckning: Blåsten 2
Kommun: Karlskrona
Område: Galjamarken
Ort: Karlskrona
Gatuadress: Fogdevägen 4 A

ID: 1003012-1104
Övrigt: Månadshyra 4 kronor i hyran ingår värme och vatten (tillägg/avdrag: Kabel TV avgift 75 kr). Summa hyra 4 069 kr. I lägenheten ska det installeras standardhöjande åtgärder. Ny hyra på grund av detta ska förhandlas med Hyresgästföreningen. Detta kan komma
Tillträde: 2021-03-01

Intresseanmälan

Är det här lägenheten du längtat efter? Klicka här och lägg den i din intressekorg. Inte medlem? Registrera dig här så får du information om de lägenheter som blir hyreslediga.

Klicka Här

Kontaktinformation

SBF Boservice Östra Sverige

Ida Sunneborn Hall
Uthyrare
Tel: 0480-760 798
Mobil: 0480-760 798

ida.sunnebornhall@sbfboservice.se