Vill du veta mer om SBF?Till sbffonder.se

SV

Lägenheter, Stationsgatan 11 Q, Laholm, 2 rum och Kök

Beskrivning

2:a på andra våningen med balkong. Lägenheten har laminatgolv, nya köksluckor samt ny spis. Säkerhetsdörr kommer att installeras i samband med inflytt

Omgivning

Fastigheten ligger centralt i Laholm på gångavstånd till Stortorget och med Lagan endast ett par hundra meter bort.

Kommunikationer

Från Laholm finns goda kommunikationer. Busscentralen på gamla stationsområdet och den nya järnvägstationen i Trulstorp har täta avgångar mot både Göteborg och Malmö/Köpenhamn varje dag. Att pendla till exempelvis Helsingborg på 45 minuter eller Varberg på 50 minuter går därför mycket bra. Dessutom gör närheten till E6:an det lätt att ta sig till flygplatserna i Halmstad och Ängelholm.

Parkering

Garageplats och p-plats finns att hyra via separat kö.

Service

All service med butiker, bibliotek, hälso och sjukvård, tandläkare med mera finner du i Laholm.Här finns det skolor från förskolan upp till gymnasiet samt en vuxenskola.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och lägenhetsförråd i källaren. Den gemensam tvättstugan ligger i källaren i huset på Stationsgatan 11 A-Ö.

Gårdsplats/innergård

Fastigheten har en uppväxt och lummig trädgård med gräsytor, planteringar och träd. Det finns en stenbelagd uteplats med bänkar.

Fakta

Area: 63 kvm

Storlek: 2 rum och Kök
Hyra: 7087 kr/mån
Våningsplan: 2 av 4. Hiss finns.

Fastighetsbeteckning: Sländan 6
Kommun: Laholm
Område: Centralt
Ort: Laholm
Gatuadress: Stationsgatan 11 Q

ID: 805012-0065
Övrigt: Grundhyra 6 968 kronor i hyran ingår värme, vatten. Hyra efter renovering uppskattas till 7 087 kronor. Tillägg för kabel-tv 150 kr/mån. Observera 2020-års hyra. Tidigare tillträde är möjligt.
Tillträde: 2021-01-01

Intresseanmälan

Är det här lägenheten du längtat efter? Klicka här och lägg den i din intressekorg. Inte medlem? Registrera dig här så får du information om de lägenheter som blir hyreslediga.

Klicka Här

Kontaktinformation

SBF Boservice Södra Sverige

Anna Samvik
Uthyrare
Tel: 0415-300 696

anna.samvik@sbfboservice.se