Vill du veta mer om SBF?Till sbffonder.se

SV

Lägenheter, Mejramgången 48, Laholm, 4 rum och Kök

Beskrivning

4:a i två plan med uteplats och egen trädgård. Lägenheten ska renoveras med nya köksluckor, spis och laminatgolv samt säkerhetsdörr.

Omgivning

Området ligger ca 1,5 km utanför Laholmscentrum med gång och cykelväg in mot centrum. I närheten finns ett motions och promenadsspår och det är endast 500m till badplatsen Glänningesjö.

Kommunikationer

Från Laholm finns goda kommunikationer. Busscentralen på gamla stationsområdet och den nya järnvägstationen i Trulstorp har täta avgångar mot både Göteborg och Malmö/Köpenhamn varje dag. Att pendla till exempelvis Helsingborg på 45 minuter eller Varberg på 50 minuter går därför mycket bra. Dessutom gör närheten till E6:an det lätt att ta sig till flygplatserna i Halmstad och Ängelholm.

Parkering

På området finns fria parkeringsplatser och carportar som går att hyra via separat kö.

Service

All service med butiker, bibliotek, hälso och sjukvård, tandläkare med mera finner du i Laholm.Här finns det skolor från förskolan upp till gymnasiet samt en vuxenskola.

Övriga utrymmen

På området finns förutom en lokal för fest och sammankomster, två övernattningsrum med badrum för släktingar och vänner på tillfälligt besök.

En rymlig lokal för att meka med bilen, moppen eller cykeln går att boka.

Två stycken tvättstugor finns till förfogande. Samtliga lägenheter har tillgång till ett förråd

Gårdsplats/innergård

Till varje lägenhet på markplan finns en uteplats och en begränsad trädgårdsdel med gräsmatta. Du som hyresgäst svarar för skötsel av uteplatsen och gräsytor. För de lägenheter som ligger en våning upp finns balkong samt gemensamma uteplatser med sittgrupper. I övrigt är området väl uppväxt och grönt med en hel del skyddande häckar. Ett vattenkonstverk finns på ett av "torgen" där det även finns sittplatser.

Fakta

Area: 109 kvm

Storlek: 4 rum och Kök
Hyra: 10095 kr/mån
Våningsplan: 0 Hiss finns ej .

Fastighetsbeteckning: Palsternackan 1
Kommun: Laholm
Område: Trädgårdsstaden
Ort: Laholm
Gatuadress: Mejramgången 48

ID: 901011-0048
Övrigt: Grundhyra 9 217 kronor i hyran ingår värme och vatten. Hyra efter renovering uppskattas till 10 095 kronor. Tillägg för kabel-tv till kommer med 150 kr/mån.
Tillträde: 2020-11-15

Intresseanmälan

Är det här lägenheten du längtat efter? Klicka här och lägg den i din intressekorg. Inte medlem? Registrera dig här så får du information om de lägenheter som blir hyreslediga.

Klicka Här

Kontaktinformation

SBF Boservice Södra Sverige

Anna Samvik
Uthyrare
Tel: 0415-300 696

anna.samvik@sbfboservice.se