Vill du veta mer om SBF?Till sbffonder.se

SV

Lägenheter, Gamlebygatan 14A, Laholm, 3 rum och Kök

Beskrivning

3:a i etage på andra våningen med balkong. Det ska installeras köksluckor, spis, diskmaskin, tvättmaskin, Målning i alla rum samt nya badrum.

Omgivning

Fastigheten ligger mitt bland de gamla kullerstensgatorna och den äldre bebyggelsen av Laholm. Gångavstånd till Lagan och Stortorget.

Kommunikationer

Från Laholm finns goda kommunikationer. Busscentralen på gamla stationsområdet och den nya järnvägstationen i Trulstorp har täta avgångar mot både Göteborg och Malmö/Köpenhamn varje dag. Att pendla till exempelvis Helsingborg på 45 minuter eller Varberg på 50 minuter går därför mycket bra. Dessutom gör närheten till E6:an det lätt att ta sig till flygplatserna i Halmstad och Ängelholm.

Service

All service med butiker, bibliotek, hälso och sjukvård, tandläkare med mera finner du i Laholm.Här finns det skolor från förskolan upp till gymnasiet samt en vuxenskola.

Övriga utrymmen

I källaren finns den gemensamma tvättstugan, cykelförråd och lägenhetsförråd.

Gårdsplats/innergård

Trädgårdsliknande gårdsplan med generös grönyta och ett mindre trädäck.

Fakta

Storlek: 3 rum och Kök
Hyra: 10512 kr/mån
Våningsplan: 2 av 2. Hiss finns ej .

Fastighetsbeteckning: Abborren 11
Kommun: Laholm
Område: Centralt
Ort: Laholm
Gatuadress: Gamlebygatan 14A

ID: 11080101-1008
Övrigt: Månadshyra 8 485 kronor i hyran ingår värme och vatten. Hyra efter renovering uppskattas till 10 512 kronor. Inflyttning 2019-07-01
Tillträde: Diskuteras

Intresseanmälan

Är det här lägenheten du längtat efter? Klicka här och lägg den i din intressekorg. Inte medlem? Registrera dig här så får du information om de lägenheter som blir hyreslediga.

Klicka Här

Kontaktinformation

SBF Services AB Södra Sverige

Anna Samvik
Uthyrare
Tel: 0415-300 696

anna.samvik@sbfboservice.se