Vill du veta mer om SBF?Till sbffonder.se

SV

Lägenheter, Edeforsgatan 18, Luleå, 4 rum och Kök

Beskrivning

Rymlig lägenhet med 4 rum och kök på andra våningen med hiss. Lägenheten är i modernt skick och totalrenoverades 2017. Balkong och tvättmaskin.

Omgivning

Fastigheten ligger belägen ca 15 minuters promenadavstånd till Luleå Centrum. Matbutiker, restauranger, banker, shopping mm. Endast ca 200 m till utomhusbadet Aronsbadet.

Kommunikationer

Bussförbindelser är frekventa samt nära till busshållplatser med avgångar mot centrum, universitet, tågstation mm. Luleå Airport ligger ca 1 mil från Luleå Centrum och tågstationen, dit går det bussar under nästan hela dygnet.

Parkering

76 garageplatser med eluttag.Till garageplatserna är det separat kö.

163 parkeringsplatser med eluttag. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Service

I Luleå finns det skolor från barn i förskolan till gymnasiet, även särskola, vuxen och en kulturskola. En stor Arena med sammanlagt fyra olika hallar, plats för olika idrottsevengemang, muskiarrangemang, konserter, mässor med mera. I centrum hittar du restauranger, caféer och shopping av nästan allt du behöver.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga.

Fakta

Area: 92 kvm

Storlek: 4 rum och Kök
Hyra: 9680 kr/mån
Våningsplan: 2 av 3. Hiss finns.

Fastighetsbeteckning: Trumman 2
Kommun: Luleå
Område: Örnäset
Ort: Luleå
Gatuadress: Edeforsgatan 18

ID: 8101011-0004
Övrigt: Finns möjlighet till tidigare inflyttning. Hyran som är anslagen i kontraktet avser 2020 års hyra och kommer att justeras när förhandlingarna mellan vårt ombud och hyresgästföreningen är avslutade.
Tillträde: 2021-02-01

Intresseanmälan

Är det här lägenheten du längtat efter? Klicka här och lägg den i din intressekorg. Inte medlem? Registrera dig här så får du information om de lägenheter som blir hyreslediga.

Klicka Här

Kontaktinformation

SBF Boservice Norra Sverige

Ida Karlsson
Uthyrare
Tel: 0480-760 785

ida.karlsson@sbfboservice.se