Vill du veta mer om SBF?Till sbffonder.se

SV

Lägenheter, Kvarngatan 22 C, Osby, 2 rum och Kök

Beskrivning

Fin 2:a med balkong. I köket sätts nya köksluckor. Köket har keramikhällspis med varmluftsugn och diskmaskin. Fina golv i hela lägenheten.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett område med blandad bebyggelse i form av både hyreshus och villor. Nära till idrottsplats, skolor, grönområden och bara ett par kvarter från Järnvägsstationen.

Kommunikationer

Från fastigheten har du gångavstånd till stationen där Öresundstågen tar dig till Kastrup under två timmar. Om man vill ta en tur till Hässleholm eller Älmhult, tar det ca 15 minuter med tåget. Även busstrafiken är väl utbyggd, vilket medför goda pendlingsmöjligheter.

Parkering

13 parkeringsplatser finns att tillgå, fri parkering.

Service

Skolor från förskola till gymnasium finner du i Osby, även musikskola, yrkeshögskola och vuxenutbildning. I Osby finner du många naturområden och parker med trevliga lekplatser. All sorts service finns i Osby, bibliotek, vårdcentral, bank och ett stort utbud av butiker.

Övriga utrymmen

Varje lägenhet har ett tillhörande förråd. Kvarngatan 22 har sina förråd på markplan medan lägenheterna på Kvarngatan 25 har sina förråd på samma plan som lägenheten.

Gårdsplats/innergård

Gården består av gräsytor och planteringar med en gemensam sittgrupp. En gemensam sittgrupp finns på tomten. Fastigheten har en sopsorteing.

Fakta

Area: 63 kvm

Storlek: 2 rum och Kök
Hyra: 5332 kr/mån
Våningsplan: 2 av 2. Hiss finns.

Fastighetsbeteckning: Disponenten 10
Kommun: Osby
Område: Osby
Ort: Osby
Gatuadress: Kvarngatan 22 C

ID: 807011-9004
Övrigt: Månadshyra 5332 kronor. I hyran ingår värme och vatten. Kabel-TV avgift tillkommer med fn 86:-/mån. Efter renovering beräknas hyran hamna på 5532kr/ mån. Observera 2020 års hyra.
Tillträde: 2021-02-01

Intresseanmälan

Är det här lägenheten du längtat efter? Klicka här och lägg den i din intressekorg. Inte medlem? Registrera dig här så får du information om de lägenheter som blir hyreslediga.

Klicka Här

Kontaktinformation

SBF Boservice Södra Sverige

Jessica Larsson
Uthyrare
Tel: 0415-300 676

jessica.larsson@sbfboservice.se