Vill du veta mer om SBF?Till sbffonder.se

SV

, Örtvägen 3-51, 2-50, Laholm

Omgivning

Det finns en liten livsmedelsbutik och en pizzeria i området. Trädgårdsstaden ligger ca 1,5 till 2 km från centrum. Laholms järnvägsstation har ca 30 avgångar per dag till Göteborg eller Köpenhamn, så att pendla till exempelvis Helsingborg eller Varberg går mycket bra. Även busstrafiken är väl utbyggd. Flygplatser finns det i både Ängelholm och Halmstad.

Kommunikationer

Från Laholm finns goda kommunikationer. Busscentralen på gamla stationsområdet och den nya järnvägstationen i Trulstorp har täta avgångar mot både Göteborg och Malmö/Köpenhamn varje dag. Att pendla till exempelvis Helsingborg på 45 minuter eller Varberg på 50 minuter går därför mycket bra. Dessutom gör närheten till E6:an det lätt att ta sig till flygplatserna i Halmstad och Ängelholm.

Service

All service med butiker, bibliotek, hälso och sjukvård, tandläkare med mera finner du i Laholm.Här finns det skolor från förskolan upp till gymnasiet samt en vuxenskola.

Övriga utrymmen

Det finns samlingslokal och gemensam tvättstuga på området. Alla lägenheter har förråd antingen i lägenheten eller på området.

Fakta


Fastighetsbeteckning: Rädisan 1
Kommun: Laholm
Område: Trädgårdsstaden
Ort: Laholm
Gatuadress: Örtvägen 3-51, 2-50

Kontaktinformation

SBF Boservice Södra Sverige

Anna Samvik
Uthyrare
Tel: 0415-300 696

anna.samvik@sbfboservice.se