Vill du veta mer om SBF?Till sbffonder.se

SV

, Kvarngatan 22,25, Osby

Omgivning

Fastigheten ligger i ett område med blandad bebyggelse i form av både hyreshus och villor. Nära till idrottsplats, skolor, grönområden och bara ett par kvarter från Järnvägsstationen.

Kommunikationer

Från fastigheten har du gångavstånd till stationen där Öresundstågen tar dig till Kastrup under två timmar. Om man vill ta en tur till Hässleholm eller Älmhult, tar det ca 15 minuter med tåget. Även busstrafiken är väl utbyggd, vilket medför goda pendlingsmöjligheter.

Service

Skolor från förskola till gymnasium finner du i Osby, även musikskola, yrkeshögskola och vuxenutbildning. I Osby finner du många naturområden och parker med trevliga lekplatser. All sorts service finns i Osby, bibliotek, vårdcentral, bank och ett stort utbud av butiker.

Övriga utrymmen

Varje lägenhet har ett tillhörande förråd. Kvarngatan 22 har sina förråd på markplan medan lägenheterna på Kvarngatan 25 har sina förråd på samma plan som lägenheten.

Fakta


Fastighetsbeteckning: Disponenten 10
Kommun: Osby
Område: Osby
Ort: Osby
Gatuadress: Kvarngatan 22,25

Övrigt: Fastigheten är ansluten till kabel-TV nätet via Com hem som även kan tillhandahålla IP-telefoni och internet uppkoppling. Fastigheten värms av fjärvärme.

Kontaktinformation

SBF Boservice Södra Sverige

Jessica Larsson
Uthyrare
Tel: 0415-300 676

jessica.larsson@sbfboservice.se