Vill du veta mer om SBF?Till sbffonder.se

SV

, Bellevuevägen 5 A-C, Skottegatan 6 A-C, Ystad

Omgivning

Ystad en stad med en blandning av gammalt och nytt, nära till kontinenten och samtidigt starkt förankrad i den skånska myllan. Idag har Ystad kommun ca 27 000 invånare.

 

Ystad är en tillväxtkommun med mycket positiv utveckling i såväl näringsliv som inflyttning och kommunens största inriktning är handel och kommunikation. Ystad är centralort i kommunen och regionens handelscentrum.

Staden präglas av en medeltida stadskärna som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch.

Här finns en fantastisk miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och pittoreska fiskelägen. I Kåseberga, bara 16 kilometer öster om Ystad, finns en av Sveriges största turistattraktioner, Ales stenar.

Kommunikationer

Ystad har bra kommunikationer med bl a direkttåg till Malmö/Kastrup/Köpenhamn och en hamn som spelar rollen som internationellt kommunikationsnav.

Service

Här finns skolor från förskolan upp till gymnasiet, idrottshallar, badhus, bowlinghall och ett rikt kulturliv. Restauranger, shopping, mysiga caféer och all annan service du kan tänka dig.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och vindsförråd till alla lägenheter förutom till de sex vindslägenheterna som endast har ett källarförråd.

 

I varje byggnad finns en renoverad tvättstuga i källarplan som vardera innehåller två tvättmaskiner, torktumlare, mangel samt tillhörande torkrum.

Fakta


Fastighetsbeteckning: Schultz 4,5
Kommun: Ystad
Område: Bellevue
Ort: Ystad
Gatuadress: Bellevuevägen 5 A-C, Skottegatan 6 A-C

Kontaktinformation

SBF Boservice Södra Sverige

Henrik Wessberg
Uthyrare
Tel: 0415-300 671

henrik.wessberg@sbfboservice.se