När du behöver nytt boende snabbt!

Ibland händer livet utan att du själv planerat för det. Ibland går det precis enligt plan. Oavsett vad som triggar en förändring så finns det stunder då du snabbt behöver en trygghet där livet får ha sin gång. Hos SBF hittar du lediga hyreslägenheter i olika storlekar från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Och lugn, du behöver inte ha någon kötid. Vi gör alltid en individuell bedömning av din ansökan.

Visste du att det finns drygt 5 miljoner lägenheter i Sverige varav knappt 2 miljoner är hyresrätter? Trots det kan det vara svårt att hitta ett boende när det väl gäller.

När du börjar studera

Att börja studera är en spännande resa vidare ut i livet. Men också en tid då många flyttar till en ny ort de inte bott på tidigare. Vi har både små och större boenden för dig som student. Kanske önskar du bo själv och billigt? Eller så är ni flera som önskar dela på en större lägenhet. Dessutom har vi särskilda studentlägenheter på vissa orter.

När ni går skilda vägar

Ibland blir det inte som en tänkt sig. Det är dags att gå skilda vägar och ni kanske behöver ett eller till och med två boenden. Det är sällan en planerar för att livet ska ta en annan vändning. Men hos SBF kan du söka om en ledig lägenhet direkt, helt utan kötid. Du behöver bara registrera dig hos oss så gör vi en individuell bedömning. Kanske har ni barn och önskar en lösning där de enkelt har närheten till båda föräldrarna? Prata med oss, vi har hjälpt flera familjer att hitta nya smarta lösningar. Två lägenheter nära varandra. En stor där barnen bor, en liten där den andra föräldern bor. Lösningarna är lika många som behoven.

När familjen växer

Helt plötsligt är ni fler i familjen. Fler sovrum, ett till badrum, hiss för att ta sig in med vagnen? Eller kanske är det lekplats och närhet till förskola och skola som lockar? Med oss kan du låta familjen växa och få plats. Vi har många större lägenheter där du och din familj kan bo, leva och skapa er en framtid.

När du arbetar på annan ort

Platsen för jobb och hem sammanfaller inte alltid. Kanske önskar du själv en övernattningslägenhet eller så erbjuder din arbetsgivare en lösning när du jobbar borta. För många arbetsgivare är det mer kostnadseffektivt att erbjuda en lägenhet än hotellboende över tid, samtidigt ger det dig möjlighet att bygga en egen vardag även under jobbtiden. Tipsa gärna din chef om du hittar något boende som skulle passa dig, ditt arbete och ditt liv.

När barnen flyger ut

Kanske är det nu du inte behöver de där extra rummen längre? Ett mindre och kanske mer centralt boende kan vara starten på en ny fas i livet. Tillåt dig själv att lyfta blicken, testa nytt och bo i en lägenhet där vi tar hand om fastigheten och du om dig själv. Odla dina intressen eller prova på en ny ort. Oavsett vad du drömmer om så följer en frihet med en hyreslägenhet där du kan prova på ett boende för att sedan utvärdera om det passar dig och vid behov göra ett nytt val.

När det är dags för pension

Helt plötsligt är det dags för livets längsta semester. Kanske är det nu du får tid över till allt det där du drömt om? Eller så räcker orken inte till både att sköta hem, trädgård och intressen. Kanske är det plånboken som ritar om spelplanen för vardagen eller så drömmer du helt enkelt om enkelheten med att slippa det fulla ansvaret för hemmet. Oavsett vad så har vi ett hem för dig. Våra lediga lägenheter finns i olika storlekar och karaktäriseras av en skälig hyra. Vi har flera boenden med egen ingång och hus med hiss. Vi stöttar kommunen att anpassa ditt boende vid behov och hittar smarta lösningar för att hemtjänsten enkelt ska kunna besöka dig med behov av stöd.

Oavsett anledning hittar du ditt nästa boende hos oss på SBF!

Sök

Använd sökformuläret nedan för att söka på webbplatsen