Om denna webbplats

Här hittar du information om webbplatsen sbfboservice.se. På denna sida finns allt du behöver veta när du navigerar på vår webbplats. Information om cookies och integritet hittar du på respektive sida..

Navigering på sbfboservice.se

Vi har utformat vår webbplats för att göra din användarupplevelse så smidig som möjligt. Du kan enkelt navigera genom menyn högst upp på webbplatsen.

Rekommenderad webbläsarversion

För att säkerställa den bästa och säkraste användarupplevelsen rekommenderar vi att du använder den senaste versionen av din webbläsare när du besöker sbfboservice.se. Nedan hittar du länkar till några av de mest använda webbläsarna, om du behöver uppdatera din version:

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Microsoft Edge
  • Apple Safari

Genom att använda en av dessa moderna webbläsare kommer du att kunna dra full nytta av alla funktioner som vi har implementerat på sbfboservice.se.

Zooma in och ut med tangenter

För att justera webbsidans storlek och zooma in eller ut, kan du använda följande tangentkombinationer:

  • För att zooma in: Tryck på Ctrl (eller Cmd på Mac) och + samtidigt.
  • För att zooma ut: Tryck på Ctrl (eller Cmd på Mac) och – samtidigt.
  • För att återställa zoomnivån: Tryck på Ctrl (eller Cmd på Mac) och 0 samtidigt.

Delning av data och samarbetspartners

För att säkerställa att vår webbplats fungerar smidigt och erbjuder dig den bästa upplevelsen delar vi viss information med våra samarbetspartners. Denna information inkluderar anonyma data om besökare och användningsmönster, vilket hjälper oss att förbättra och skräddarsy vårt innehåll och våra tjänster för att bättre möta våra kunders behov.

Innehållet på Mina sidor och de lediga objekten som visas på denna webbplats levereras via API av Vitec Software Group AB.

Webbyrån Galax (Great Nash AB) har designat och utvecklat denna webbplats. Vi tekniska frågor gällande webbplatsens funktionalitet vänligen kontakta webbyrån direkt.

Denna webbplats är hostad på en server hos webbhotellet Kinsta Inc. Serverns fysiska placering är Belgien.

Kontakt

Vi hoppas att du hittar all den information du behöver på sbfboservice.se. Om du har några frågor eller feedback är du alltid välkommen att kontakta oss. Du hittar all kontaktinformation på kontaktsidan. 

Letar du nytt boende?

Sök

Använd sökformuläret nedan för att söka på webbplatsen