Om oss​

Vi har en plats åt dig där du kan bo, leva och skapa dig en framtid! Hos oss får du ett tryggt boende till en skälig hyra och en enkel vardag där vi tar hand om fastigheten.

Sedan 2003 erbjuder SBF hyreslägenheter på attraktiva orter runt om i Sverige. Vi finns idag i över 20 orter från Trelleborg i söder till Luleå i norr och erbjuder drygt 3 600 lägenheter.

När du hyr en lägenhet av SBF får du en hyresvärd med gedigen kunskap och passion för fastighetsförvaltning, god lokalkännedom om orten och ett engagerat serviceteam. Vi värdesätter en nära kontakt med dig som hyresgäst. Sedan 2018 har vi en egen kundtjänst för att på bästa sätt kunna hjälpa dig. För att förenkla din vardag har vi även flera lokala kontor där våra serviceteam utgår ifrån. Våra serviceteam består av uthyrare, förvaltare, kundtjänst och skötselentreprenörer.

Våra fastigheter ägs av SBFs egna fonder som också förvaltas av SBF Fonder AB. Det gör att vi har kontroll på hela värdekedjan från varje investerad krona till förvaltning och skötsel av fastigheter samt uthyrning och kontakt med dig som hyresgäst. Vi skapar värden som håller över tid när vi låter kapital, kunskap och människor mötas. Det är vår övertygelse att det som är smart ur ett hållbarhetsperspektiv också är bra för ditt boende, din trivsel samt är ekonomiskt smart. Vi på SBF är specialister på hyresbostäder. För dig som hyresgäst innebär det att du kan känna dig trygg med att vi förvaltar och förbättrar våra fastigheter med ambitionen att du ska vilja bo och leva där länge.

Sök

Använd sökformuläret nedan för att söka på webbplatsen