Lediga lägenheter i Borås

Hitta studentlägenhet nära universitetet eller en bostad som erbjuder närhet till natur och grönområden.

Borås - där stadsliv och kreativitet sammanflätas

SBF erbjuder smart planerade ettor som är idealiska för studenter, med närhet till högskolan. För dem som föredrar en mer avslappnad miljö har vi även lediga lägenheter i Borås som ligger några minuter från stadens centrum med bil, men ändå nära till attraktioner som Borås Djurpark och vackra grönområden.

Borås, beläget i hjärtat av Västsverige, är en stad som erbjuder det bästa av två världar – en pulserande stadsatmosfär och närheten till en orörd natur. Stadskärnan erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och kulturella sevärdheter. Här kan du utforska modern konst på Borås Konstmuseum, eller shoppa för mode och design i stadens butiker. Centrumet är känt för sin dynamiska atmosfär och levande kulturliv.

Staden erbjuder en unik förening av urban miljö och naturskönhet. Du kan njuta av grönska och friluftsliv i stadens parker och naturreservat. Borås Djurpark är en favorit bland både unga och gamla, med över 80 olika djurarter. Dessutom finns det ett nätverk av vandrings- och cykelleder för att utforska det omgivande landskapet.

Borås är en stad som lever året runt med spännande evenemang och festivaler. Borås Pride, Textil Fashion Week och Borås Filmfestival är några exempel.

För studenter som bedriver sin utbildning vid stadens universitet och högskolor, såsom Högskolan i Borås, erbjuder staden en stimulerande inlärningsmiljö och en mängd akademiska möjligheter. SBF är stolta över att erbjuda hyreslägenheter speciellt anpassade för studenter, vilket gör det enklare för dig att fokusera på dina studier och njuta av studentlivet.

Vi ställde några frågor till vår lokala förvaltare i Borås:

Vilka platser rekommenderar du för dem som vill njuta av naturen?

– Ramshulan Rya åsar, naturreservat på 550 hektar med nötkreatur i hagarna under sommartid.

Vad gör Borås till unik stad?

– Staden har en unik historia. Borås kallas ofta för ”Textilstaden”, detta på grund av Borås textila historia men även då den välkända textilhögskolan ligger här.

Välkommen till ditt framtida boende i Borås!

Borås

Uthyrare
Linda Bott
010-207 97 25
Telefontid måndag – torsdag kl. 10.00-12.00
linda.bott@sbfboservice.se

Förvaltare och områdeschef
Sebastian Brandby
036-585 54 01
Telefontid måndag – torsdag kl. 10.00-12.00
sebastian.brandby@sbfboservice.se

Kontakt
SBF
Besöksadress:
Jönköpingsvägen 25, 561 32 Huskvarna
Postadress:
Svenska Bostadsfonden Services AB
Jönköpingsvägen 25, 561 32 Huskvarna

Lediga lägenheter i Borås

Järnvägsgatan 20

Borås

Tillgänglig fr.o.m: 2024-07-01
  • 1
  • 27 m2
  • 5148 kr/mån

Älvegatan 11

Borås

Tillgänglig fr.o.m: Nu
  • 2
  • 62 m2
  • 8624 kr/mån

Sök

Använd sökformuläret nedan för att söka på webbplatsen