Lediga lägenheter i Laholm

Oavsett om du söker en centralt belägen lägenhet med utsikt över stadens historiska delar eller en bostad nära stranden, har vi på SBF något som passar dina behov.

Upptäck Laholm - småstadskänsla med närhet till Halmstad

SBF erbjuder lediga lägenheter i Laholm som kan bli ditt nästa drömboende. Vårt bostadsutbud inkluderar små äldre hyresfastigheter med 3-8 lägenheter, samt två större fastigheter för dem som söker något rymligare. För dem som drömmer om att bo i radhusliknande fastigheter med en egen trädgård, erbjuder vi två charmiga områden som ligger endast 5 minuter utanför stadskärnan. Dessa områden är perfekta för den som önskar en boendemiljö med gott om utrymme och grönska, samtidigt som stadens puls finns inom bekvämt räckhåll.

Laholm, beläget längs den vackra Hallandskusten, är mer än bara en stad – det är en plats där historia, natur och gemenskap smälter samman i en förtrollande mix.

Laholm omges av en mångfald av naturskatter. Här hittar du kilometerlånga sandstränder där du kan njuta av solen och havsbrisen. Längs Laganfloden erbjuder Laganland roliga äventyr för hela familjen. För naturälskare är naturreservatet Hökafältet ett paradis för vandring och fågelskådning.

Laholm har en rik historia som sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Ta en promenad genom den charmiga stadskärnan och upptäck välbevarade historiska byggnader. Besök gärna Laholms museum och Gamla Laholm, som ger dig inblick i stadens kulturella arv.

Staden är känd för sina årliga evenemang och festligheter. Låt dig uppslukas av den magiska stämningen på Laholms medeltidsdag eller besök Laholm Live, en festival med musik och underhållning som sprider glädje i staden.

Vi ställde några frågor till vår lokala förvaltare i Laholm:

Vad gör Laholm till en unik och attraktiv plats att bo i jämfört med andra städer i Sverige?

– Närheten till hav, åar och natur

Vad får man inte missa att göra i Laholm?

– Lagan med sitt berömda laxfiske, Mellbystrands strand och Hökafältet.

Vilka grönområden eller natursköna platser rekommenderar ni för dem som vill njuta av naturen?

– Omgivningen runt Lagan som mynnar ut i olika småsjöar ovanför kraftverket och som sedan ringlar sig genom Laholm och mynnar ut i Snapparp vid Laholmsbukten. Mellbystrands 12 km långa sandstrand som bara ligger 10 min bilfärd från Laholm. Hökafältet med vandring, löpning och cyklingsleder genom tallskog och sanddyner. Man har även en 2,5 km lång slinga som är anpassad för rullstol, rullatorer och barnvagnar.

Välkommen till ditt framtida boende i hjärtat av Laholm!

Laholm

Uthyrare
Lotta Leijon Jonasson
0415-300 676
Telefontid måndag-torsdag kl.10.00-12.00
lotta.leijon.jonasson@sbfboservice.se

Förvaltare
Mats Åberg
mats.aberg@sbfboservice.se

Regionchef
Anders Olsson
anders.olsson@sbfboservice.se

Kontakt
SBF
Kontorsadress:
Baltzarsgatan 21 B
Postadress:
Svenska Bostadsfonden Services AB
Baltzarsgatan 21 B, 211 36 Malmö

Lediga lägenheter i Laholm

Stationsgatan 11 F

Laholm

Tillgänglig fr.o.m: 2024-07-01
  • 2
  • 62 m2

Stationsgatan 11 S

Laholm

Tillgänglig fr.o.m: 2024-08-01
  • 2
  • 63 m2

Stationsgatan 11 D

Laholm

Tillgänglig fr.o.m: 2024-08-01
  • 1
  • 40 m2

Sök

Använd sökformuläret nedan för att söka på webbplatsen