Lediga lägenheter i Malmö

SBFs fastigheter i Malmö har ett centralt läge, vilket gör det enkelt att njuta av stadens puls och allt den har att erbjuda.

Välkommen hem till Malmö - staden som är alltid i rörelse

Malmö är en fantastisk stad som välkomnar dig med öppna armar till en mångsidig och pulserande livsstil. Om du letar efter ett nytt boende i Malmö, oavsett om du är student eller har en familj, har vi på SBF de perfekta lediga lägenheterna för dig. Våra fastigheter ligger centralt i Malmö, många av lägenheterna är nyligen renoverade och i toppskick.

Malmö är en stad som ständigt växer och förändras. Det finns alltid något nytt att upptäcka. Från moderna arkitektoniska underverk till innovativa evenemang som lockar invånare och besökare. Dessutom ligger Köpenhamn bara ett stenkast bort, och med Öresundstågen tar du dig enkelt dit på 25-30 minuter. Det öppnar upp en värld av möjligheter och äventyr.

Staden är känd för sina många parker, inklusive den vackra Pildammsparken och den historiska Slottsparken. Om du istället föredrar att känna sanden mellan tårna, har Malmö även något unikt att erbjuda. Ribbersborgsstranden ligger nämligen strax utanför centrumkärnan. Malmö är en av få städer i Sverige som kan skryta med att ha en lång sandstrand mitt i staden.

Malmös olika stadsdelar har alla egna unika karaktärer. Möllevången, med sin livliga marknad och mångfald av restauranger, är hjärtat av stadens kulturliv. Västra Hamnen är en modern stadsdel som utmärker sig med sin arkitektur och närheten till havet. Gamla staden (Gamla Väster) är en charmig och historisk plats med kullerstensgator och pittoreska hus.

Vi ställde några frågor till vår lokala förvaltare i Malmö:

Vad får man inte missa i Malmö?

– Ribbersborgsstranden, Slottsparken och Möllevången.

Vad tycker du gör Malmö till en unik plats att bo på?

– Det rika kulturlivet med teater, opera och alla restauranger samt att Malmö är en stad som hela tiden växer och förändras. Även att man kan ta sig till Köpenhamn på mindre än en halvtimme.

Välkommen till ditt nästa boende i Malmö.

För närvarande har vi inga lediga objekt i Malmö. Gör gärna en intresseanmälan på mina sidor.

Malmö

Uthyrare
Lotta Leijon Jonasson
0415-300 676
Telefontid måndag-torsdag kl.10.00-12.00
lotta.leijon.jonasson@sbfboservice.se

Förvaltare
Martin Fors
martin.fors@sbfboservice.se

Regionchef
Anders Olsson
anders.olsson@sbfboservice.se

Kontakt
SBF
Kontorsadress:
Baltzarsgatan 21 B
Postadress:
Svenska Bostadsfonden Services AB
Baltzarsgatan 21 B, 211 36 Malmö

Sök

Använd sökformuläret nedan för att söka på webbplatsen