Lediga lägenheter i Skellefteå

Skellefteå är en stad som andas framtid och möjligheter. Här finner du allt du kan önska dig när det kommer till arbete och en fantastisk natur. SBF erbjuder hyreslägenheter i flera delar av staden.

Upptäck Skellefteå - framtiden börjar här

Skellefteå är en stad med en spännande framtid. Den har snabbt vuxit till en stor och expansiv stad som erbjuder en mängd möjligheter när det kommer till arbete och utveckling. Här kan du bygga din karriär och forma din framtid.

Vi erbjuder fina och prisvärda lediga lägenheter i Skellefteå som passar alla. Oavsett om du letar efter en 1-rumslägenhet eller en 4-rumslägenhet, har vi något som passar dina behov och din livsstil. Vi tror att ditt hem är din fristad, och vi är här för att hjälpa dig att hitta den i Skellefteå.

Ett av Skellefteås största kännetecken är dess fantastiska natur. Staden är omgiven av flera olika naturreservat som bjuder på en spektakulär skönhet året runt.

Våra fastigheter är utspridda över flera områden i staden, men de har alla en gemensam nämnare – närheten till stadens centrum. Dessutom har vi lägenheter i närheten av universitetet, vilket ger dig möjligheten att följa dina utbildningsmål.

Vi ställde några frågor till vår lokala förvaltare i Skellefteå:

Vad gör Skellefteå till en unik och attraktiv plats att bo i jämfört med andra städer i Sverige?

– Vi har förmånen att förvalta fastigheter i en stad som verkligen andas framtid och möjligheter. För det första är det en stad som är väldigt expansiv och erbjuder många möjligheter när det kommer till arbete. Skellefteå har blivit en hubb för innovation och företagande. Men samtidigt är vi omgivna av en fantastisk natur med många naturreservat och möjligheter till friluftsliv. Det är en plats där man kan bygga sin karriär och samtidigt njuta av den vackra omgivande naturen.

Har du någon favoritplats i Skellefteå?

– Jag gillar att ta en promenad längs älven som slingrar sig genom staden och njuta av den pittoreska utsikten.

Välkommen till ditt nästa boende i Skellefteå!

För närvarande har vi inga lediga objekt i Skellefteå. Gör gärna en intresseanmälan på mina sidor.

Skellefteå

Förvaltare och uthyrare
Rebecca Elfström
Telefon 0480-760 785
Telefontid måndag – torsdag kl. 10.00-12.00
rebecca.elfstrom@sbfboservice.se

Områdeschef
Sebastian Brandby
036-585 54 01
Telefontid måndag – torsdag kl. 10.00-12.00
sebastian.brandby@sbfboservice.se

Kontakt
SBF
Postadress:
Svenska Bostadsfonden Services AB
Jönköpingsvägen 25, 561 32 Huskvarna

Sök

Använd sökformuläret nedan för att söka på webbplatsen