Vill du veta mer om SBF?Till sbffonder.se

SV

Bra att veta

Här hittar du information, bra att veta, för dig som är hyresgäst hos oss. När du har funderingar som rör ditt boende. När du är på väg att flytta in eller på väg att flytta. Välkommen att kontakta oss om du inte hittar det du söker.

Kundtjänst

Du vet väl att du kan göra din serviceanmälan via Mina Sidor? Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst ringer du 0771-188220 eller skickar ett mejl till kundtjanst@sbfboservice.se.

Kontakta kundtjänst

Kredit & uthyrningspolicy

Välkommen att hyra bostad hos SBF. Inkomst i förhållande till hyran, anställningsintyg. Vilka är våra grundkrav? SBFs kredit- och uthyrningspolicy ger dig svar.

Läs mer

Hyresgäst hos SBF

Att bo i hyresrätt är flexibelt och bekvämt. Förvaltning av SBFs fastigheter är vårt fokus, vi tar hand om utemiljöer och reparationer. Vad ansvarar du för själv som hyresgäst hos SBF?

Läs mer

Utemiljö

Vi klipper gräsmattan och rensar rabatterna och vill ge dig och dina grannar en utemiljö att trivas i. Trivsamma gårdar, grillplatser och en avkopplande utemiljö för både barn och vuxna är även alla hyresgästers ansvar.

Läs mer

När du flyttar in

Adressändring, hemförsäkring, bredband, tillträde och kvittering av nycklar. Vår checklista hjälper dig när du är på väg att flytta in. Det är viktigt att du registrerar om dig som hyresgäst på Mina Sidor.

Läs mer

När du flyttar ut

När du ska flytta säger du upp din lägenhet. När vi mottagit din uppsägning bokar vi in en förbesiktning och det är viktigt att du medverkar så att vi kan visa din lägenhet för dem som vill flytta in efter dig.

Läs mer